JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Profil Facebook Romania Fed Cup Team

Perechea Raluca Olaru/Ana Bogdan a pierdut proba de dublu disputată în fața perechii Gabriela Dabrowski ( nr.11 mondial la dublu)/Carol Zhao, scor 6-4, 1-6, 6-10, după o oră şi 15 minute.

Ana Bogdan şi Raluca Olaru au reuşit să câştige primul set, 6-4, după ce au revenit de la 2-4. Setul doi a fost câştigat clar de canadience, 6-1, iar în supertiebreak oaspetele au reuşit să se impună cu 10-6. Astfel, după cele patru partide disputate (3 simplu, 1 dublu) România a învins Canada cu 3-1 în primul tur al Grupei Mondiale II.

,,Întâlnirea aceasta a fost una dintre cele mai relaxante din Fed Cup de când jucăm, în sensul că am avut 2-0 după prima zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Cred că a fost un meci bun, destul de echilibrat. Ele ne-au învins, însă păstrez cu mine atmosfera aceasta minunată şi deja de abia aştept să joc şi următoarea dată”, a spus Raluca Olaru.

Ana Bogdan a fost la primul ei meci de Fed Cup şi a declarat că a fost emoţionată şi îi pare rău că nu a reuşit să aducă încă un punct pentru România.

,,Am fost foarte emoţionată, desigur. A fost o atmosferă cum nu am mai întâlnit niciodată până acum şi, pur şi simplu, m-am bucurat de fiecare punct pe care l-am jucat. Mi-am dorit tare mult şi am visat să ajung să joc pentru Fed Cup, pentru România. Îmi pare rău că nu am putut aduce şi eu un punct ţării noastre, însă în final contează că am învins”, a declarat Ana Bogdan.

,,Nu m-am uitat la adversare, iar singurul lucru pe care mi-l doresc este să jucam acasă pentru că sigur vom juca la Cluj” – Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.