JSport.roJSport.ro

Casa Pariurilor este o agenție deținută de un operator din Croația, care s-a mulat însă pe piața românească de jocuri de noroc și a reușit în timp să devină unul dintre principalii jucători ai industriei de pariuri offline din România. Deși deține peste 750 de agenții de pariuri stradale în România, atât în orașele mari, cât și în localități mai mici, pariorii din România sunt atrași din ce în ce mai mult de oferta de pariuri online de la Casa Pariurilor, sponsorul Ligii 2 și al Cupei României.

Poți efectua depuneri și retrageri în numerar în orice sucursală. Dacă ți-e frică să-ți bagi cardul bancar la pariuri online, nu este nici o problemă, pentru că operatorul îți permite să efectuezi tranzacții cu zero taxe în oricare agenție. Depunerea minimă în agenții este de numai 10 RON. Totuși, se pot face depuneri și prin Paysafe (20 RON), Skrill (50 RON), Transfer Bancar și Card Bancar (20 RON). Până astăzi, nu s-a auzit niciodată ca datele unui parior român să fie furate prin site-ul unui operator de pariuri licențiat la ONJN, așa că nu ar trebui să-ți faci griji din punctul de vedere al securității datelor tale.

Poți plasa pariuri pe extragerile Loto Grecia Kino odată la 15 minute, dar și pe multe alte loterii naționale și internaționale: Italia Evolution 20/90, Italia Win For Life 10/20, Letonia Keno 20/62, Belgia Keno 20/70, SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30, Finlanda Keno 20/70, Madarski Keno 20/80, Germania Keno 20/70, Franța Keno 20/70, Franța 5/49, Spania Bono 6/49, Polonia Multi Loto 20/80, Sua Ohio Classic Lotto 6/49, SUA Michigan Fantasy 5/39, SUA New York Pick 20/80, SUA New Jersey 6/49, Canada At. Bucko 5/41, Sua Colorado CASH 5/32, SUA – Wisconsin Badger 5/31 etc. Partea bună este că toate aceste pariuri pot fi plasate și online, așa că nu trebuie să te mai deplasezi nicăieri pentru a paria pe loto.

Îți poți verifica biletul în câteva secunde. Verificarea biletelor jucate la pariuri offline este posibilă și pe internet; iată cum se face: verifică biletul de la Casa Pariurilor direct online. Totuși, dacă pariezi online și-ți instalezi aplicația Casa Pariurilor pentru dispozitivele mobile (Android/iPhone), vei putea primi notificări în timp real cu privire la rezultatele de pe biletele tale. Aplicațiile sunt bine optimizate și rulează bine pe aproape orice tip de smartphone. În plus, vei putea urmări anumite partide în format live video, partide pe care bineînțeles, poți paria live.

Nu se oferă un pachet de bun venit. Nu toate sunt roz pe lumea aceasta, așa că nici această recenzie nu trebuie să prezinte numai plusurile acestui operator îndrăgit la nivel național. În această epocă în care operatorii de pariuri online de top din întreaga lume se luptă pentru a oferi bonusuri cât mai atractive pentru noii jucători, strategia celor de la Casa Pariurilor este una diferită. Fidelitatea jucătorilor care migrează din offline spre online este răsplătită ocazional, prin bonusuri oferite în privat, prin e-mail. Bine sau rău? Nu știm, însă așa stau lucrurile în momentul de față…

Funcția Cash Out lipsește. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate facilități ale caselor de pariuri sportive online, aceasta lipsește deocamdată de pe site-ul operatorului croat. Utilizatorii de la Casa Pariurilor îți pot închide pariurile doar dacă joacă o contră manuală, însă acest lucru nu este posibil în toate situațiile, mai ales atunci când vorbim de pariuri cu bilete multiple.

Lipsesc și tipurile de pariu cu Handicap Asiatic. Dacă vrei să joci „Draw No Bet”, adică „Egal – Pariul se rambursează, vei găsi această opțiune la meciuri, însă nu și pariurile de tip +/-1.0 sau +/-2 goluri și așa mai departe. Întâmplarea face ca pariurile cu Handicap Asiatic să lipsească și de la alți operatori apreciați în online, cum ar fi Sportingbet sau Betano.

Payout-ul pentru pariurile principale este peste medie. Cotele pentru 1X2 de la Casa Pariurilor sunt printre cele mai mari oferite în industria de pariuri offline, rivalizând chiar și cu agențiile de top din online. Spre exemplu, pentru meciurile din Liga 1, Liga Campionilor și Premier League găsim și payout-uri de peste 95% pentru liniile 1X2 și Sub/Peste 2.5 goluri, lucru mai rar întâlnit în agențiile de cartier.

Dacă vrei să joci la pariuri online, trebuie să știi că ești obligat să-ți verifici contul în termen de 30 de zile de la deschidere. Impozitarea se face la sursă, așa că nu mai trebuie să depui nici o declarație la ANAF. Pariază cu cap și nu lăsa ca jocurile să-ți afecteze bunul-mers al lucrurilor!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.