Deși norocul joacă un rol important în pariuri sportive, rezultatele pot fi influențate semnificativ de abilitățile celui care pariază și de strategiile folosite. Respectând anumite principii vei putea să îți crești câștigurile pe termen lung – continuă să citești ca să afli de ce este nevoie pentru a obține profituri consistente prin pariurile pe care le plasezi.

Concentrează-te pe un jucător sau o echipă favorită

Acest lucru nu înseamnă nicidecum să pariezi doar pe acel jucător sau pe acea echipă – aceasta este una dintre cele mai comune greșeli în pariuri sportive. Este vorba, în schimb, despre a ști cât mai multe despre un anumit competitor, lucru mai ușor de obținut decât să știi multe informații despre mai multe echipe, cel puțin dacă ești la început. Această strategie îți permite să identifici valoarea atunci când verifici cele mai noi cote.

Verifică ce s-a întâmplat cu pariurile din trecut

Este important să știi nu doar de câte ori a câștigat sau pierdut o echipă în trecut, ci și să descoperi cum a performat acea echipă raportat la așteptările pariorilor. Verifică ceea ce se numește „linia de pariere” stabilită de casele de pariuri – aceasta este menită să echilibreze terenul de joc între două echipe și să le ofere pariorilor motive de a paria pe oricare dintre cele două părți ale jocului. ATS vine de la Against The Spread și se referă la un termen folosit pentru a urmări cât de bine se descurcă o echipă împotriva răspândirii, mai exact care este recordul lor de victorii și de înfrângeri în funcție de răspândire mai degrabă decât în funcție de victoriile și pierderile lor obișnuite.

Fii atent la managementul bankroll-ului

Această abilitate de gestionare a finanțelor este utilă în orice domeniu în care iei decizii referitoare la investirea banilor. Un management bun al bankroll-ului îți permite să nu fii influențat de lanțurile de noroc sau de ghinion pe care cu toții le experimentăm uneori. În primul rând, este necesar să aloci un buget pentru pariuri, pe care să nu îl depășești orice ar fi. În al doilea rând, orice pariu nu ar trebui să aibă o miză mai mare decât 2% din bugetul tău de jocuri de noroc. Chiar dacă procentul pare infim, această strategie sănătoasă te va proteja de pierderi mari de-a lungul timpului.

Alege cele mai bune linii și cote de pariuri

Pariază cu cele mai bune cote la Unibet – aceasta este o strategie la fel de importantă ca restul de mai sus, dar adesea ignorată. Motivul? Este strategia care cere cea mai mare investiție de timp, pentru că trebuie să studiezi ofertele mai multor case de pariuri. Este ca și cum ai vrea să îți cumperi un produs și cauți comerciantul cu cea mai bună ofertă. Fiind atent la linii și cote de pariuri ai șanse mai mari de a identifica în mod corect valoarea și de a plasa un pariu care să-ți aducă câștiguri. Îți recomandăm să cercetezi mai mulți operatori pentru a descoperi promoțiile și beneficiile unice oferite de fiecare.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte