JSport.roJSport.ro

Etapa a şasea din grupa A a LNBM a programat azi derby-ul dintre CSM CSU Oradea şi U-BT Cluj în Sala ,,Antonio Alexe” din Oradea.

Echipa clujeană a câştigat meciul cu scorul 72-69 (16-14, 22-17, 13-18, 21-20) fiind a treia victorie consecutivă.

Începutul meciului a fost echilibrat, iar la mijlocul primului sfert clujenii s-au dus la 11-7, gazdele având două minute de secetă în atac. Echilibrul a apărut din nou în joc, iar U-BT a avut avantaj de două puncte în final, 16-14, în urma unei aruncări libere reuşite de Easley, acesta ratând-o pe prima.

Clujenii au fost mai pragmatici în sfertul doi şi s-au distanţat la 12 puncte, 31-19, după şase minute disputate din acest sfert. Atacul acestora nu a mai funcţionat câteva minute, iar orădenii s-au apropiat la 27-31. Elevii lui Mihai Silvăşan şi-au revenit în atac, pe final, şi la pauza mare conduceau cu 38-31.

Sfertul trei a fost echilibrat, clujenii fiind mereu la conducere. Chiar dacă au condus tot sfertul, ,,studenţii” nu au reuşit să se distanţeze la mai mult de şase puncte, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc, U-BT conducea cu 51-49.

La jumătatea ultimului sfert, echipa gazdă a preluat conducerea, 62-60, iar jocul a început să fie tot mai disputat. În final, clujenii au câştigat partida cu 72-69, în urma aruncărilor libere reuşite de Dykes şi ratarea de trei puncte a lui Richard din ultimele două secunde.

Coşgheterul partidei a fost Kyndall Dykes cu 19 puncte, urmat de Giordan Watson cu 17 puncte. Următorul meci pentru U-BT Cluj este în deplasare cu BC Sibiu vineri, 16 noiembrie, de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.