JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj, handbal feminin, a jucat azi în deplasare cu CSU Danubius Galaţi şi a pierdut partida cu 19-28 (13-15).

Începutul partidei din Sala Sporturilor ,,Dunărea” a fost echilibrat, dar “U” a profitat de ratările adversarelor şi s-a distanţat, 2-4. Formaţia gazdă a egalat, 8-8, iar apoi echipele au mers cap la cap până în ultimul minut când gălăţencele au înscris două goluri şi au intrat la vestiare în avantaj, 15-13.

În primele 10 minute după pauză Universitatea nu a reuşit să înscrie, iar gazdele s-au distanţat la şapte goluri, 20-13. Galaţi a rămas la conducerea partidei, iar clujencele nu au reuşit să se apropie la mai mult de şase goluri, 24-18 (min 52). Danubius Galaţi a câştigat partida cu 28-19, iar “U” rămâne pe loc de baraj, 12, în timp ce Slatina a obţinut o victorie cu Slobozia şi este la trei puncte peste echipa din Cluj-Napoca.

Următorul meci pentru ,,studente” este în compania formaţiei AHCM Slobozia pe 12 mai, iar o victorie le poate scăpa pe clujence de baraj, asta în cazul în care Slatina pierde cu CSM Roman.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.