JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Marius Jucan

Începând din acest sezon CS Universitatea Cluj are din nou echipă de handbal masculin în Liga Națională (Zimbrilor), după o pauză de cinci ani.

“U” Cluj va debuta mâine, 5 septembrie, în această competiție, primul test pentru ei fiind cu nou-promovata CSM Bacău. Meciul se va juca în Sala Sporturilor „Horia Demian” de la ora 18:00.

Pentru debutul în Liga Zimbrilor, Universitatea s-a întărit cu patru jucători noi: portarul Cristian Niculai, interul dreapta Alexandru Gurănescu, interul stâng/centru Călin Hossu și pivotul Adrian Dedea.

Tehnicianul „studenților”, Ioan Ani-Senocico, a declarat pentru site-ul clubului că este încrezător în grupul pe care îl antrenează și se bucură de cele patru transferuri reușite, dar, totodată, ar mai fi avut nevoie de jucători la linia de 9 metri.

„Mă bucur că am putut să aducem patru jucători. La linia de 9 metri ar mai fi nevoie de încă un sportiv, cel puțin, dar bugetul nu ne permite acest lucru, din păcate. O să încercăm cu nucleul pe care îl avem să dăm tot la fiecare meci și să ne ridicăm la pretențiile acestei competiții. Liga Zimbrilor este total diferită de Liga a II-a, se joacă un handbal în viteză, cu forță, cu precizie. Deci este total altceva. A fost o perioadă destul de scurtă de pregătire și de acomodare, dar sperăm pe parcurs să reglăm tot ce mai avem nevoie. Sunt încrezător în acest grup, sunt băieți de aceeași vârstă, un lot tânăr, care cred că va compensa lipsa forței și a experienței cu ambiție și dăruire”, a spus Ani-Senocico.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.