JSport.roJSport.ro

După ce a fost eliminată din faza grupelor a Campionatului Universitar European din Portugalia, UBB Cluj a evoluat pentru poziţiile 9-16, iar primul meci a fost cu Universitatea din Coimbra.

Studenţii clujeni au câştigat cu 5-1, golurile fiind marcate de Răzvan Ititesc, Romario Rus dublă, Paul Cristian şi Claudiu Rogozan, iar pentru Universitatea din Coimbra a marcat J. Fernandes Pais.

Scorul a fost deschis în minutul patru de către Pais, iar şapte minute mai târziu Rogozan a egalat din penalty, 1-1. Răzvan Ititesc (12) a dus echipa UBB în avantaj, 1-2, iar Paul Cristian (19) şi Romario Rus (22, 35) au mărit diferenţa, scorul pauzei fiind 1-5.

În repriza secundă, Mihai Onicaş a primit cartonaşul roşu, UBB evoluând în 10 din minutul 60. Onicaş este la al doilea cartonaş roşu la Campionatul Universitar European, după ce a mai primit unul în prima partidă din faza grupelor. Chiar dacă UBB a avut un jucător mai puţin pe teren, fotbaliştii Universităţii din Coimbra nu au reuşit să mai marcheze, iar scorul final a fost 5-1 pentru UBB.

În această seară, UBB Cluj va juca al doilea meci pentru poziţiile 9-16 contra Universităţii din Porto.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.