JSport.roJSport.ro

volei dejEchipa de volei masculin Unirea Dej a obținut o victorie pe cât de frumoasă, pe atât de neașteptată în fața formației clasată pe poziția a treia a podiumului Arcada Galați. Scorul final al partidei a fost 3-0 ( 25-20, 25-23, 25-17 ).

Primul set a fost foarte echilibrat, cele două formații mergând cap la cap până la cel de-al doilea timeout tehnic, apoi dejenii au reușit să se despindă decisiv pe tabela de marcaj și au câștigat primul set cu scorul de 25-20.

Setul secund a fost unul foarte frumos în care formația gălățeană a condus mare parte din set având în permanență trei sau patru puncte pe tabela de marcaj. Gălățenii conduceau cu 23-20 pe tabelă în finalul setului, moment în care formația din Dej a reușit să facă 5 puncte consecutiv și au închis setul cu 25-23.

Setul trei a început echilibrat și a continuat la fel până la intrarea în cel de-al doilea time-out tehnic când formația pregătită de Ovidiu Macarie s-a desprins pe tabelă, scor 16-13. Finalul setului a fost dominat în totalitate de Dej, care au închis setul cu scorul de 25-17.

În urma acestei victorii, Unirea Dej și-a asigurat locul șapte la finalul sezonului regulat, în timpe ce formația din Galați așteaptă rezultatul meciului Banatul Caransebeș-Explorări Baia Mare, pentru a știi poziția finală în clasamentul sezonului regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.