JSport.roJSport.ro

Sportul-rege nu poate arăta niciodată suficient de bine și de atractiv, și cu siguranță vrei ca și echipa ta să puncteze cât mai mult la capitolul imagine. Un echipament de top, un poster demn de o campioană sau transmiterea live a meciurilor de ligi inferioare poate aduce un capital de imagine enorm unei echipe, și noi vă putem ajuta să ajungeți cât mai aproape de suporteri, într-o prezentare ireproșabilă.

Site-ul nostru vă pregătește un pachet de promovare la super-ofertă: echipele care vor comanda un set de echipament Joma primesc o fotografie, prelucrată, de prezentare pentru sezonul în curs (în format electronic), o pagină de prezentare personalizată pe site-ul nostru, dar și transmisiunea live-video pe site-urile noastre a unui meci din sezonul în curs, toate GRATUIT. Dumnevoastră plătiți doar echipamentul, disponibil la prețuri foarte bune și într-o gamă diversificată de modele și culori! Practic, vă punem la dispoziție toate modelele produse de Joma, ca să alegeți exact ce se pliază pe gusturile dumnevoastră.

Joma este și sponsorul tehnic al echipei naționale, dar și una dintre firmele de echipament ce câștigă permanent tot mai mult teren în România, datorită raportului foarte bun calitate-preț.  Tot mai multe cluburi din România aleg Joma, așa că noi vă propunem să nu mai stați pe gânduri. Profitați acum de oferta noastră și nu veți regreta!

Puteți vedea oferta de echipamente accesând următorul link:

www.cjsport.ro/oferta-echipamente-joma/

Persoana de contact: Adrian RUS
Telefon: 0745 772 114
Email: adrian@cncbluesport.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.