JSport.roJSport.ro

IMG_7146_1200x800Iubitorii de tenis s-au îngrămădit pe internet, astăzi, ca să cumpere bilete la meciul România-Germania din Fed Cup, programat la Cluj, în 16 şi 17 aprilie. Astfel, deşi tichetele au fost puse în vânzare miercuri la prânz pe site-ul eventim.ro, la ora 18:30 nu mai putea fi cumpărat niciun bilet pentru a doua zi, în timp ce pentru ziua de sâmbătă, 16 aprilie, mai puteau fi achiziţionate doar 17 bilete, şi acestea fiind epuizate între timp.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a aflat de la site-ul nostru că biletele au fost cumpărate în ceva mai mult de patru ore şi s-a declarat uimit.

„Aoleu, nu cred aşa ceva. Incredibil. Nu pot să cred cum s-au evaporat biletele. Bănuiesc că vor fi scoase şi la casa de bilete de la Sala Polivalentă, nu ştiu exact că nu eu m-am ocupat. Ştiu că şi data trecută s-au epuizat biletele, dar în două săptămâni, nu în două ore. Oricum, va fi spectacol în aprilie, pentru că vine Kerber, câştigătoare de Grand Slam, dar chiar să se vândă în câteva ore cred că e o surpriză pentru toţi”, ne-a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Responsabilul cu vânzarea biletelor din partea FRT este vicepreşedintele instituţiei, Răzvan Itu, cel care a spus, însă, că doar în jur de 5.000 de tichete au fost scoase la vânzare pentru fiecare din cele două zile. Pe de altă parte, acesta, care s-a arătat uimit, la rândul său, de viteza de cumpărare, a dat de înţeles şi că şansele ca unele bilete să fie vândute şi la Sala Polivalentă din Cluj sunt foarte mici.

„Nu pot să se ducă în trei ore toate biletele puse la vânzare, cum Dumnezeu? Bilete mai sunt, am pus în vânzare cam 10.000, vrem să mai scoatem, dar depinde de cerinţele care sunt, pentru că şi internaţionale sunt foarte multe, nemţii cer şi ei. La Sala Polivalentă va fi greu să vindem, pentru că punem 1.000 de bilete la vânzare, spre exemplu, şi vin 5.000 de oameni”, a spus, pentru CJSport.ro, şi Răzvan Itu.

Meciul România-Germania va avea loc în 16 şi 17 aprilie, la Cluj-Napoca, şi contează pentru play-off-ul Grupei Mondiale, capacitatea Sălii Polivalente fiind de 7.300 de locuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.