JSport.roJSport.ro
foto: ziuaveche.ro
foto: ziuaveche.ro

Echipa naţională de Fed Cup a României va întâlni deţinătoarea trofeului, Cehia, la Cluj-Napoca, în primul tur al noului sezon din Grupa Mondială.

Deşi anunţul oficial a fost făcut abia în vară, discuţiile pentru organizarea unui meci al României în cea mai mare Sală Polivalentă din ţară au început cu multe luni înainte, potrivit directorului acesteia, Ionuţ Rusu.

„Practic, negocierile au început imediat după ce România a jucat la Galaţi, în februarie. Federaţia şi-a dorit să vină aici, în condiţiile în care şi noi ne-am arătat disponibilitatea de a le găzdui un eveniment cu mult timp înainte. A fost dragoste la prima vedere, ca să zic aşa. Reprezentanţii federaţiei au venit la Cluj, s-au întâlnit cu domnul primar şi au pus bazele unei colaborări care, iată, ne va aduce Fed Cup, practic cel mai important eveniment de anul viitor pentru sala noastră”, ne-a declarat Ionuţ Rusu.

Aproape toate cele 15.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat, iar dacă banii de pe tichete vor intra în conturile Federaţiei Române de Tenis, aceasta urmează să plătească o chirie de aproximativ 10.000 de euro sălii clujene, pe care o va folosi în perioada 26 ianuarie – 8 februarie.

„Faptul că biletele aproape s-au epuizat e un semnal că Clujul este un organizator de evenimente de înaltă calitate. Oricum, colaborarea pe care o avem cu Federaţia sunt convins că ne va aduce şi Cupa Davis la Cluj”, a mai spus directorul celei mai mari săli polivalente din ţară.

România – Cehia la Fed Cup va avea loc în 6 şi 7 februarie, Simona Halep anunţându-şi participarea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.