Simona Halep a ajuns vineri la Cluj, acolo unde va juca, mâine, două meciuri demonstrative la Sports Festival.

Românca va face echipă, pentru o zi, cu fostul ei antrenor, Darren Cahill, invitat şi el de către organizatorii evenimentului.

Cei doi nu au scăpat de întrebarea legată de o nouă colaborare, iar australianul a fost sincer.

“Nu s-a schimbat nimic în ce mă priveşte. Mi-am luat un an liber din antrenorat, dar dacă mă voi întoarce anul viitor, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna, să văd dacă mă vrea înapoi sau nu. Asta pot să vă garantez. Totul depinde şi de ce se va întâmpla în următoarele şase luni, evident. Dar, dacă voi face echipă din nou cu Simona, unul dintre lucrurile pe care le voi cere va fi să rămână şi Daniel Dobre (nr.-actualul antrenor al Simonei)”, a spus antrenorul australian, vorbe care au fost pe placul Simonei.

Românca a spus că se bucură de reîntoarcerea la Cluj, acolo unde a evoluat până acum doar în Fed Cup. Halep va juca mâine cu Daniela Hantuchova, după ora 18:00, iar apoi va face pereche cu Marius Copil, împotriva Hantuchovei şi a lui Fognini. Italianul şi Copil vor deschide ziua mâine, cu meciul lor de simplu, de la ora 18:00.

“E o atmosferă foarte plăcută de fiecare dată când vin la Cluj. Meciurile de Fed Cup nu o să le uit niciodată, e o plăcere să vin de fiecare dată aici. Mă bucur că sunt la acest eveniment, unul cum nu a mai fost în România, şi sper să iasă foarte bine mâine”, a spus Halep.

După ce românca va face pereche cu Marius Copil, cei doi vor decide și dacă vor mai juca împreună dublu-mixt. “Să văd dacă o să mă mai vrea Simona. Poate o să o lovesc cu mingea din greşeală, cine ştie”, a glumit jucătorul român.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte