JSport.roJSport.ro

IMG_7065România a venit la Cluj cu cele mai bune jucătoare ale momentului, însă acest lucru îi dă şi bătăi de cap căpitanului nejucător, Alina Tecşor.

Dacă statutul Simonei Halep este clar, a doua “rachetă” a României pentru meciurile de simplu reprezintă încă o necunoscută pentru Alina Tecşor, deşi cele mai mari şanse pare a le avea Irina Begu.

“Fetele sunt foarte bine, e o atmosferă foarte bună, totul decurge conform planului, dar veţi afla vineri cine va juca la simplu. Avem două fete diferite faţă de meciul cu Cehia şi fiecare jucătoare aduce un plus echipei, indiferent cum se numeşte ea. Deciziile pe care eu le voi lua trebuie să fie înspre binele echipei şi le iau în funcţie de situaţia de moment. Fetele vor da tot ce pot pe teren şi avem destul de multe opţiuni”, a spus Tecşor, care a evitat să explice cât de dificil îi va fi să facă această alegere.

Cel mai probabil, Begu va fi “propusă” să joace la simplu alături de Halep şi pentru că “dublul” Niculescu/Dulgheru, unul redutabil, de altfel, ar avea şanse mai mari să aducă punctul decisiv României, în cazul în care se vor disputa cinci meciuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.