JSport.roJSport.ro

IMG_5892Cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României, Simona Halep, şi-a încheiat parcursul nord-american cu o înfrângere în sferturile de finală de la Miami.

Acest eşec o va coborî pe locul 6 WTA, iar următorul meci pe care Halep îl va disputa va fi chiar la Cluj, în play-off-ul Grupei Mondiale de Fed Cup. Până la duelul programat în 16 şi 17 aprilie românca îşi va lua câteva zile libere, după care va începe antrenamentele pe zgură, suprafaţa pe care se va disputa şi meciul din Sala Polivalentă clujeană.

“Sunt ok, destul de pozitivă, supărată că am pierdut la Miami, dar merg înainte şi o să muncesc mai mult ca să fiu mai bine pregătită fizic”, a spus Halep, la Digisport, după înfrângerea care o va costa locul 5 în clasamentul WTA începând de luni.

Pe de altă parte, a rămas ceva mai mult de o săptămână până când vor începe lucrările de amenajare a terenului din Sala Polivalentă, zgura care va fi adusă având o caracteristică specială, uşor diferită faţă de cea existentă pe terenurile în aer liber. Primele antrenamente vor avea loc în 11 aprilie, la Cluj, cu o zi înainte fiind aşteptate şi componentele echipelor de Fed Cup ale României şi Germaniei, lotul “tricolorelor” urmând să fie anunţat în perioada următoare.

Reamintim, toate biletele pentru acest duel din Fed Cup au fost epuizate în aproape patru ore de la punerea lor în vânzare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.