JSport.roJSport.ro

IMG_4957Interesul enorm pentru meciul din Fed Cup dintre România şi Cehia, ce va avea loc sâmbătă şi duminică la Cluj-Napoca, a făcut ca cele aproximativ 14.000 de bilete să fie vândute online încă de anul trecut.

Totuşi, organizatorii speră să mai scoată câteva tichete la vânzare cel mai probabil vineri la prânz, totul depinzând de biletele rezervate deja, dar care nu vor fi ridicate.

“Noi sperăm că vom mai scoate bilete în vânzare, însă cu cât se va apropia mai mult evenimentul cu atât răspunsul o să fie mai cert, pozitiv sau negativ. Momentan nu mai sunt niciun fel de bilete, mai există posibilitatea prin care, eventual, să renunţe cineva şi atunci să le scoatem pe acelea la vânzare. Dacă avem două bilete sau 200 de bilete tot le scoatem”, ne-a declarat un reprezentant al organizatorilor.

Totul va deveni clar vineri la prânz, atunci când se va şti exact dacă toate biletele reţinute special de către Federaţia Română de Tenis au fost ridicate, în caz contrar ele urmând să fie vândute publicului la casieria Sălii Polivalente, cel mai probabil la preţul unic de 90 de lei pentru fiecare zi de meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.