JSport.roJSport.ro

Meciul din turul I al Grupei Mondiale II din Fed Cup, dintre România şi Canada, se va disputa la Cluj-Napoca, în 10 şi 11 februarie.

Anunţul oficial a fost făcut astăzi, reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis explicând că atmosfera de la celelalte partide jucate aici, plus capacitatea sălii, au dus din nou la alegerea Clujului.

După suspendarea primită de Ilie Năstase, România are un nou căpitan nejucător, Florin Segărceanu urmând să-şi facă debutul chiar la meciul din februarie.

“Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj-Napoca, mai ales că am înțeles că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi”, a declarat Florin Segărceanu.

Clujul a mai găzduit două meciuri ale României în Fed Cup, cu Cehia şi Germania, ambele în 2016 şi pierdute de către Simona Halep şi colegele sale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.