JSport.roJSport.ro

IMG_6667_1200x800Echipa naţională a Germaniei de Fed Cup a sosit la Cluj luni după-amiaza, iar după aproximativ două ore Andrea Petkovic, Annika Beck şi Julia Goerges se aflau, deja, la Sala Polivalentă.

Spre deosebire de românce, toate cele trei jucătoare care au sosit luni la Cluj s-au antrenat în acelaşi timp pe teren, alături de ele fiind şi un sparring-partner, care a stat în jumătatea lui Petkovic. Antrenamentul nemţoaicelor a durat mai bine de o oră, perechea Julia Goerges/Annika Beck, aflată de cealaltă parte a fileului, însemnând indiciul clar că cele două se vor concentra doar pe jocul de dublu.

Marţi dimineaţa, însă, componentele echipei Germaniei s-au antrenat pe rând, în continuare fiind aşteptată la Cluj Angeligue Kerber, care, cel mai probabil, va ajunge mâine dimineaţă. Astfel, actualul număr 3 WTA, depăşit în această săptămână de către Agnieszka Radwanska, va rata, practic, jumătate din şedinţele de pregătire înaintea duelului din weekend, acest lucru putând constitui un avantaj pentru românce.

Conferinţa de presă oficială va avea loc miercuri la prânz, la Sala Polivalentă, în timp ce tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii meciurilor va fi vineri.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Meci deschis oricărui rezultat, contează realizările fetelor noastre cu Petkovici, dar nici Kerber nu este de neînvins, dovadă scorul cu care a pierdut în semifinala pe zgura verde, chiar dacă a solicitat ajutorul medicului pentru a mai drege busuiocul. Dublul va fi decisiv, Goerges și Beck fiind greu de depășit, rămâne ca doamna Tecșor să găsească echipa de dublu care să poată aduce punctele necesare. Publicul clujean va fi, ca de obicei, la înălțime !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.