JSport.roJSport.ro
foto: Cosmina Măcicăşan

Simona Halep a câştigat cu destul emoţii meciul cu Viktorija Golubic (nr.115, WTA), primul al întâlnirii de Fed Cup cu Elveţia, din barajul Grupei Mondiale.

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a impus în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-1, după o oră şi 45 de minute, dar a început greoi confruntarea de la Cluj.

Încă apăsată de coregrafia unică până acum la un meci de tenis, realizată de o parte din cei 10.000 de suporteri din sală, Halep a fost condusă cu 3-1. Românca a revenit apoi extrem de tare şi nu a mai cedat niciun game până la finalul setului, câştigat în 38 de minute.

Setul al doilea a fost mult mai greu pentru Simona, Golubic nemaiavând nimic de pierdut. Halep a avut de trei ori mai multe greşeli neforţate decât adversara sa, care a reuşit şi 15 lovituri câştigătoare, faţă de doar cinci ale româncei.

În setul trei, însă, Halep nu a mai cedat iniţiativa şi a ajuns rapid la 3-0. În ciuda parlamentărilor lui Golubic cu arbitrul de scaun, care avea şi darul s-o scoată din ritm pe româncă, Simona s-a impus în final cu 6-1 şi a adus bucurie în rândul spectatorilor din Sala Polivalentă.

Irina Begu va intra acum pe teren, aceasta urmând să o întâlnească pe Timea Bacsinszky.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.