JSport.roJSport.ro

IMG_6962_1200x800Irina Begu a sosit marţi după-amiaza la Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă a efectuat primul antrenament pe terenul cu zgură din Sala Polivalentă.

Alături de un sparring-partner, jucătoarea care a participat, săptămâna trecută, la turneul de la Charleston s-a pregătit aproximativ o oră şi jumătate în sala clujeană, Begu fiind urmărită din tribune şi de câteva zeci de spectatori.

“Publicul întotdeauna ne-a ajutat, indiferent pe unde am fost. Data trecută nu am venit la Cluj, dar fetele mi-au povestit şi ştiu că a fost foarte plăcut. Mă bucur că fac parte din această echipă şi abia aştept să înceapă meciurile. Am jucat cu Kerber săptămâna trecută şi mi se pare foarte puternică, greu de bătut, dar niciun meci nu se aseamănă cu celălalt şi consider că avem şansa noastră, ţinând cont că jucăm acasă. Cred că va fi un meci bun, indiferent dacă voi juca eu sau Monica, avem şansele noastre. Voi discuta mai mult cu Alina şi vom vedea cum vom aborda tactica”, a spus Irina Begu despre meciul din weekend cu Germania.

Românca a fost învinsă în două seturi, 2-6, 3-6 de către Kerber săptămâna trecută, în turneul pe zgură de la Charleston.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.