JSport.roJSport.ro

IMG_7369_1200x800Principala jucătoare a Germaniei, Angelique Kerber, a efectuat, joi dimineaţa, al doilea antrenament în Sala Polivalentă din Cluj, acolo unde, sâmbătă şi duminică, va încerca să-şi păstreze ţara în Grupa Mondială.

Numărul 3 WTA s-a pregătit mai bine de o oră în compania Andreei Petkovic, schimburile de mingi dintre cele două fiind gustate din plin şi de către spectatori, care le-au răsplătit cu aplauze. Kerber a arătat o dispoziţie bună de joc, momentele în care aceasta a zâmbit între două replici cu căpitanul nejucător, Barbara Rittner, sau chiar după anumite lovituri schimbate cu Petkovic fiind destul de dese.

Spre finalul şedinţei de pregătire şi-a făcut apariţia în sală şi Ion Ţiriac, însoţit de către preşedintele FRT, George Cosac. Omul de afaceri s-a întreţinut cu Barbara Rittner şi cu alţi oficiali ai federaţiei germane timp de câteva minute, după care a cerut organizatorilor să i se arate, în primul rând, cum se poate face accesul în parcarea sălii.

De menţionat şi că Simona Halep, care va intra pe teren în jurul orei 12:30, a ratat întâlnirea cu Ţiriac şi a alergat după acesta inclusiv pe holul sălii clujene, însoţită în permanenţă de către un bodyguard. Cum fostul tenismen era, deja, în parcarea subterană, Halep a renunţat să-l mai caute şi s-a întors înapoi în vestiar pentru a se pregăti de antrenament.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.