JSport.roJSport.ro

IMG_9483Atmosfera creată de cei peste 7.000 de fani la meciul de Fed Cup dintre România şi Germania a fost lăudată din plin inclusiv de către oaspeţi pe durata întregului weekend, însă dezamăgirea spectatorilor pare că a fost prea mare după eşecul Monicăi Niculescu.

Înaintea meciului de dublu, rămas fără miză, doar în jur de 500 de oameni, răsfiraţi pe la cele două etaje, au ţinut să mai urmărească şi acest joc din tribunele Sălii Polivalente. „Aceştia sunt suporterii, ceilalţi au fost spectatorii” murmurau cei care au stat trei ore în plus pentru a viziona şi partida de dublu, întâlnire care a stabilit scorul final în confruntarea dintre România şi Germania.

IMG_9630„Sala a fost incredibilă, totuşi, pe parcursul întregului weekend, oamenii au fost extraordinari, însă nu depinde doar de noi să alegem locaţia pentru următorul meci din Fed Cup. Dacă exista o sală în Bucureşti era mai uşor, pentru că şi fetele se antrenează acolo, dar dacă ar fi după noi am alege tot Clujul, pentru că aici e şi singura sală pe care o avem”, a declarat căpitanul nejucător, Alina Tecşor, la finalul confruntării cu Germania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.