JSport.roJSport.ro

IMG_2049_1200x800România este condusă de Spania, 0-1, în meciul de Cupa Davis care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj, după ce Marius Copil a pierdut duelul cu Feliciano Lopez, 6-7 (4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6.

La capătul a peste 3 ore şi 40 de minute de joc, românul a pierdut un meci în care a revenit de două ori. Primele două seturi au fost echilibrate, spaniolul câştigând la tie-break, pentru ca mai apoi Copil să se impună cu 7-5 datorită unui game obţinut pe serviciul adversarului.

Mai apoi, cei doi jucători au reuşit să facă mult mai devreme break-urile, Lopez fiind cel care a izbutit să câştige două din ultimele trei seturi şi, astfel, să aducă primul punct pentru ţara sa.

„Cred că mi-a lipsit puţină experienţă, am avut multe şanse, primul set l-am pierdut aiurea, în setul trei am avut avantaj, dar cred că m-am deconcentrat puţin. Putea să fie 3-1 pentru mine, dar sunt foarte mulţumit de cum am jucat, în 3 ore şi jumătate am avut doar câteva minute de deconcentrare. Sunt mulţumit de joc, dar sunt trist că nu am adus un punct României. Publicul m-a ajutat incredibil de mult, iar acum aştept meciul de duminică”, a spus Copil, după eşecul în faţa lui Lopez.

În aceste momente Adrian Ungur joacă împotriva lui Roberto Bautista, mâine urmând să aibă loc meciul de dublu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.