JSport.roJSport.ro

IMG_1807_1200x800La câteva minute de la terminarea primei şedinţe de pregătire a României din această săptămână, echipa naţională de Cupa Davis a Spaniei a început şi ea antrenamentele în Sala Polivalentă din Cluj.

În aşteptarea primilor doi jucători care urmau să intre pe teren, Roberta Bautista Agut şi Pablo Carreno, căpitanul nejucător al ibericilor, Conchita Martinez, a schimbat câteva mingi cu un sparring-partner. Fostul număr 2 mondial WTA, performanţă atinsă în 1995, nu s-a menajat deloc şi a lovit cu putere în cele 15 minute pe care le-a petrecut pe teren, perioadă în care a strecurat şi câteva glume cu unul dintre membrii staff-ului spaniol, dar s-a dus şi după mingile care au ieşit din incinta terenului.

Mai apoi, Carreno (46, ATP) şi Bautista (15, ATP) s-au antrenat împreună câteva zeci de minute, după care a fost rândul lui Feliciano Lopez (20, ATP) şi Marc Lopez (19, ATP la dublu) să bifeze prima şedinţă de pregătire la Cluj-Napoca. De la ora 15:00 a început al doilea antrenament al zilei pentru români, în această seară şi spaniolii urmând să revină în Sala Polivalentă.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la şedinţa de pregătire a ibericilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.