JSport.roJSport.ro

Simona Halep este prima jucătoare a României care a început antrenamentele la Cluj, pentru meciul cu Elveţia din barajul de accedere în Grupa Mondială de Fed Cup.

Cea mai bună jucătoare a lumii a intrat pe terenul de zgură din Sala Polivalentă la ora 11:30, imediat după ce elveţiencele au terminat şedinţa de pregătire.

Halep s-a întâlnit, inevitabil, şi cu Martina Hingis, fostul număr 1 WTA, actualul căpitan nejucător al Elveţiei, cele două schimbând câteva vorbe între cele două antrenamente. Simona se pregăteşte alături de un sparring-partner, colegele sale din echipa de Fed Cup urmând să ajungă doar astăzi la Cluj.

Antrenamenul lui Halep a fost vizionat şi de câţiva spectatori, intrarea în Sala Polivalentă la şedinţele de pregătire ale celor două echipe fiind liberă.

„Mă simt ca acasă la Cluj. Mă bucur că pot să joc şi de fiecare dată vin bucuroasă şi cu încredere. Mă bucur că vor veni mulţi oameni la meciuri, e o atmosferă deosebită de fiecare dată când jucăm la Cluj. Mă simt în formă, vreau să câştig meciurile şi să câştigăm partida”, a declarat Halep, la sosirea în Ardeal.

Meciul dintre România şi Elveţia se joacă în weekend, din echipa „tricolorelor” mai făcând parte Sorana Cârstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.