JSport.roJSport.ro

Simona Halep Kvitova 3 (30)_1024x683Simona Halep a învins-o în trei seturi pe Petra Kvitova, duminică, în cea de-a doua zi a meciului de Fed Cup dintre România şi Cehia, care se dispută la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, profitând şi de erorile Petrei Kvitova.
În cel de-al doilea set, Kvitova a fost mai exactă şi a reuşit să câştige cu 6-3, cehoaica reuşind să îşi ia câteva ghemuri la zero pe parcursul meciului.

La fel ca în prima zi de Fed Cup, Simona a acuzat câteva momente de nervozitate pe parcursul jocului, atunci când nu a reuşit să replice aşa cum îşi dorea.

Setul 3 a fost cel mai disputat al meciului. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Halep a reuşit desprinderea. De la 4-3 publicul a împins-o pur şi simplu spre victorie pe Simona, care nu i-a mai acordat nicio şansă adversarei.

Simona a avut două mingi de meci la 5-3 în setul 3 şi a reuşit să o fructifice chiar pe prima. Sportiva s-a descătuat de bucurie şi a mulţumit prin gesturi repetate publicului, trimiţând “bezele” către spectatori. Jucătoarea a îmbrăţişat apoi toţi componenţii staff-ului, aflaţi în lojele aferente terenului şi a părăsit arena în uralele audienţei.

Simona Halep – Petra Kvitova 6-4, 3-6, 6-3.

După Halep şi Kvitova pe teren au intrat Monica Niculescu şi Karolina Pliskova, cele două jucătoare care au învins în meciurile din prima zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.