JSport.roJSport.ro

România va întâlni în acest weekend Elveţia la Cluj, în play-off-ul pentru barajul de accedere în Grupa Mondială la Fed Cup.

Biletele pentru meciurile din prima zi au fost deja epuizate, dar chiar dacă prima partidă va începe la ora 13:00, cei aproape 10.000 de spectatori sunt chemaţi mult mai repede la Sala Polivalentă.

În jurul orei 12:15, va avea loc o coregrafie specială la care vor participa atât suporterii, cât şi jucătoarele echipei României.

“Fiecare spectator va avea câte ceva pe scaun, iar fetele vor intra şi ele în rol. Va fi o coregrafie special gândită, un adevărat spectacol”, au anunţat reprezentanţii organizatorilor acestui meci, care nu au vrut să dezvăluie mai multe din această surpriză.

“Am auzit câte ceva pe-aici, că se va pregăti ceva. Cu siguranţă va fi ceva deosebit, mereu este o atmosferă plăcută la Cluj. Chiar şi data trecută când am venit, ca spectator, a fost incredibil. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru că vin la meciuri şi că ne susţin mereu”, a spus Halep.

România e favorită înaintea confruntării cu Elveţia, care se va disputa sâmbătă şi duminică în Sala Polivalentă din Cluj.

“Cred că avem cea mai bună generaţie acum. Sper să câştig fiecare meci pe care îl joc aici. E o suprafaţă bună pentru mine şi vom vedea ce va ieşi. În Fed Cup niciodată nu se ştie”, a mai spus Halep.

“Le vom face o surpriză spectatorilor, aşa că îi aşteptăm sâmbătă, la 12:15, să vină”, Irina Begu, România

“Dacă voi intra în teren cred ca voi fi pregatită, având în vedere că le ştiu destul de bine pe toate jucătoarele Elveţiei”, Sorana Cîrstea, România

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.