JSport.roJSport.ro
foto: digisport.ro
foto: digisport.ro

După anunţul Simonei Halep, care a spus că nu va mai participa la meciul de Fed Cup dintre România şi Cehia, ce va avea loc la Cluj, o altă componentă a lotului, Alexandra Dulgheru, s-ar putea să declare forfait.

Eliminată în turul secund la Australian Open, Dulgheru, a patra româncă din clasamentul WTA, după Halep, Begu şi Niculescu, s-a întors în ţară cu dureri la genunchi şi hotărâtă să facă o pauză.

„De-asta am ajuns să am atâtea accidentări pentru că tot timpul am zis că trebuie să mai fac şi asta, să joc şi turneul ăsta, să joc pentru Fed Cup şi mereu am ajuns să mă lupt să stau prea mult. Nu se pune problema că nu îmi doresc să joc pentru Fed Cup, eu îmi doresc, dar şansele sunt undeva la 60% să joc şi 40% să nu joc. Săptămâna aceasta voi consulta un doctor şi o să văd ce mă sfătuieşte”, a spus Dulgheru, jucătoarea care şi-a câştigat meciul cu Eugenie Bouchard din turul precedent împotriva Canadei.

Dacă nici Alexandra Dulgheru nu va juca la Cluj, atunci duo-ul pe care căpitanul nejucător, Alina Tecşor, se va baza pentru meciurile de simplu va fi format din Irina Begu şi Monica Niculescu, asta dacă prima dintre ele nu va mai resimţi dureri la genunchi, cele care au făcut-o să aibă un început de an nu tocmai reuşit.

Pe de altă parte, Andreea Mitu, surpriza plăcută din Canada, este gata să suplinească orice absenţă din echipa României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.