JSport.roJSport.ro

IMG_8919Fanii tenisului din Ardeal nu se dezmint şi, după ce au epuizat rapid biletele pentru meciurile de Fed Cup ale României cu Cehia şi Germania, acum s-au înghesuit să cumpere tichete şi la România-Spania, în Cupa Davis.

Federaţia Română de Tenis (FRT) a pus în vânzare vineri, la ora 12:00, aproximativ 4.000 de bilete pentru fiecare zi din cele trei ale duelului, pe site-ul eventim.ro, iar după doar câteva minute au fost deja epuizate toate tichetele pentru ziua de vineri, 15 iulie. La ora scrierii acestei ştiri, au mai rămas aproximativ 500 de bilete pentru meciul de dublu de sâmbătă, iar pentru ultimele partide de simplu, programate duminică, mai puteau fi cumpărate doar câteva zeci.

„Ne bucură foarte mult să vedem că se vând rapid biletele şi la meciul de Cupa Davis. Au fost scoase la vânzare în jur de 12.000 de bilete în total, pentru că 7% din capacitate a fost reţinută pentru partea spaniolă, dar şi pentru cluburile de tenis din România”, ne-a spus un oficial al FRT. Preţul unui tichet este de 90 de lei pe zi, la fel ca la meciurile din Fed Cup, de data aceasta fiind vorba, însă, de trei zile de întreceri.

Meciul România-Spania, care îl va aduce, cel mai probabil, la Cluj şi pe Rafael Nadal, contează pentru turul 2 al Grupei I din zona Euro-Africană şi va avea loc în weekendul 15-17 iulie. Capacitatea Sălii Polivalente clujene este de 7.300 de locuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.