JSport.roJSport.ro
© Jürgen Hasenkopf / dtb-tennis.de
© Jürgen Hasenkopf / dtb-tennis.de

Legendara jucătoare de tenis Şteffi Graf, singura sportivă care a reuşit să câştige toate turneele de Mare Şlem într-un singur an, a prefaţat pe scurt partida de FED Cup dintre România şi Germania, care va avea loc între 16-17 aprilie la Cluj.

“Va fi o misiune foarte dificilă. Sper din suflet că fetele (jucătoarele Germaniei, n.red.) se vor impune. Barbara Rittner (căpitanul nejucător al Germaniei, n.red.) are experienţa necesară să-şi conducă jucătoarele în acest meci dificil din deplsare şi în momentele cruciale. Să fim încrezători”, a transmis Graf într-un interviu publicat pe site-ul Federaţiei Germane de Tenis.

Declaraţia sa a venit ca un răspuns la o întrebare ce nota faptul că meciul FED Cup România – Germania se va disputa în deplasare, într-o sală cu 7.500 de oameni, naţionala oaspete urmând să o aibă în prim-plan pe Angeliqque Kerber, numărul 2 mondial.

Fosta mare jucătoare a declarat că va şi urmări meciul dacă potrivirea de fus orar îi va permite, ea locuind la Las Vegas, în SUA, alături de soţul ei, Andre Agassi.

Şteffi Graf a evidenţiat forma bună pe care o traversează Angelique Kerber, căreia i-a oferit şi câteva şedinţe de pregătire alături de soţul ei, Andre Agassi.

Meciul de FED Cup dintre România şi Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale se va disputa între 16-17 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Peste 7.200 de spectatori vor asista în tribune, alte 200 de oameni urmând să ocupe loc în loje.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.