JSport.roJSport.ro

IMG_8940Cehia, actuala campioană mondială, a egalat scorul cu România, 2-2, după ce Karolina Pliskova a învins-o pe Monica Niculescu în trei seturi.

Jucătoarea din România a explicat, la o oră după terminarea meciului, că adversara sa a stat foarte bine la capitolul serviciu, acolo unde, în opinia Monicăi, s-a decis meciul.

„Ea a servit foarte bine, în schimb eu parcă am servit mai bine ieri. Am stat mai mult pe al doilea serviciu, am început destul de prost punctul şi a trebuit să lupt, nu făceam puncte uşoare, a trebuit să alerg şi nu a fost uşor. Ea a scurtat jocul, simţeam că pot să câştig dacă pot să intru în punct, dar ea servea foarte bine, iar ieri parcă Kvitova a greşit mai mult. Mie nu mi se pare că am jucat rău, chiar mi-am dorit foarte mult, am revenit în setul doi, însă sunt cam obosită, pentru că am alergat foarte mult. Ea a jucat bine şi nu mi-am închipuit că stă aşa bine fizic. Aşa ceva nu am mai văzut: a jucat trei ore ieri cu Simona, azi a jucat parcă şi mai bine, acum e la dublu, sper că va fi şi ea obosită”, a declarat Niculescu, care a subliniat şi faptul că, din cauza efortului depus, nu s-a simţit pregătită şi pentru dublu.

Chiar dacă româncele au pierdut două meciuri până acum, Monica a spus că nu există dezamăgire printre fete şi că, indiferent de rezultatul meciului de la dublu, obiectivul a fost realizat pentru această întâlnire cu Cehia.

„Nu este dezamăgire, noi am luptat, asta ne-am propus de la început, să ne dăm viaţa pe teren şi asta am făcut. Sunt mulţumită că sunt în această echipă şi mă bucur că am putut să aduc un punct României, păcat că nu am adus două, dar am jucat cu numărul 9 mondial ieri şi 13 astăzi, ţi-ai fi dorit şi tu să joci şi cu un loc 104. Nu va fi dezamăgire indiferent ce se întâmplă şi la dublu”, a mai spus cea care a adus primul punct României în meciul cu Cehia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.