JSport.roJSport.ro

IMG_8915Meciul de Cupa Davis, din turul 2 al Grupei I zona Euro-Africană, dintre România şi Spania, se va juca la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.

Anunţul oficial a fost făcut de către Federaţia Română de Tenis (FRT), care a renunţat la ideea organizării acestei întâlniri pe Cluj Arena. Partida este programată în weekendul 15-17 iulie şi, foarte probabil, se va juca pe “hard”, chiar dacă reprezentanţii FRT nu au anunţat încă suprafaţa.

„Suntem bucuroşi că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României, într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei”, a declarat vicepreşedintele FRT, Răzvan Itu.

foto: philstar.com
foto: philstar.com

La Cluj este aşteptat şi Rafael Nadal, cel mai cunoscut jucător al Spaniei având nevoie de o prezenţă în echipa de Cupa Davis a ţării sale pentru a fi sigur de un loc la Jocurile Olimpice de la Rio.

Spaniolii au cucerit de cinci ori Cupa Davis, ultima oară în 2011, ibericii nejucând în primul tur din acest an al Grupei I din zona Euro-Africană, acolo unde România a învins Slovenia cu 4-1, la Arad, în luna martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.