România va avea o echipă experimentală cu Rusia, în primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup.

Şase din primele şapte jucătoare ale României în clasamentul WTA la simplu lipsesc, în frunte cu Simona Halep.

Astfel, Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA) vor încerca imposibilul în faţa Rusiei, ţară care vine cu patru jucătoare în top 53 mondial.

Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Pavlyunchekova (30 WTA), Veronika Kudermetova (40 WTA), Svetlana Kuznetova (53 WTA) şi Anna Kalinskaya (109 WTA) vor fi adversarele tricolorelor în Sala Polivalentă din Cluj.

Româncele nu vor avea parte nici de susţinerea publicului la fel ca în alte meciuri. Cu 10 zile înaintea primei partide nu s-au vândut decât aproximativ jumătate dintre biletele scoase la vânzare. Peste 3.200 de tichete mai sunt disponibile şi ele se pot cumpăra de pe bilete.ro, cu prețuri între 75 de lei și 130 de lei pe zi.

Confruntarea dintre România şi Rusia va avea loc în 7 şi 8 februarie, iar câştigătoarea va participa la turneul final al Fed Cup din Ungaria.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. […] 4. Clujenii nu se înghesuie să vadă, pe viu, echipa de FED Cup a României în duelul cu Rusia, din 6-7 februarie. Fără cele mai bune cinci jucătoare ale sale, România va da piept cu puternica echipă a Rusiei într-o sală pe jumătate goală. Organizatorii au anunțat că mai sunt 3200 de bilete disponibile pentru duelul la care Ana Bogdan a fost aleasă drept prima rachetă a României. (CJ Sport) […]

  2. Bai, tarane de Blokulet, pe ce dai ma 100 de mii de euro, pe susaneaua asta in care numai scorul final inca nu e stiut, care va fi 0-5 sau 1-4 pentru rusoaice !!! 🙂 Bai komunistule de carton, bai cotcarule 🙂 vezi ca te ia DNA-ul anul asta, speram ca ai pregatit tricoul vargat 🙂 ala in dungi, cu alb si negru, tarane handicapat, prost si hot !! 🙂

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.