JSport.roJSport.ro
foto: Facebook/Simona Halep
foto: Facebook/Simona Halep

Meciul din primul tur al Grupei Mondiale din Cupa Federaţiei, dintre România şi Cehia, va avea parte de o Sală Polivalentă arhiplină la Cluj.

În doar cinci zile de la punerea în vânzare a biletelor pentru jocul programat abia în luna februarie, s-au dat peste 10.000 dintre ele, pentru ambele zile de meci. Au mai rămas, în total, doar aproximativ 2.000 de tichete disponibile la peluze, însă şi acolo fanii tenisului şi le mai pot cumpăra doar la inelul de sus.

Cea mai mare sală din România are o capacitate de 7.300 de locuri, însă va exista, în ambele zile, şi o zonă unde se va intra doar pe bază de invitaţii. România va întâlni Cehia, echipă care tocmai a cucerit, weekendul trecut, al nouălea trofeu de Fed Cup, în 6 şi 7 februarie 2016, într-un meci ce va conta pentru turul 1 al următorului sezon din Grupa Mondială.

Fanii clujeni o pot vedea la lucru şi pe Simona Halep, numărul doi mondial anunţându-şi participarea la Cluj. Biletele mai pot fi cumpărate în continuare de pe site-ul eventim.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.