JSport.roJSport.ro

12665856_1000449346694583_1173580033_nSimona Halep a apucat să anunţe că nu va mai participa la meciul de Fed Cup, dintre România şi Cehia, din cauza unei operaţii pe care ar trebui să o suporte la nas, însă jucătoarea s-a râzgândit după câteva zile.

Aceasta a explicat, miercuri, că a făcut o serie de analize care au ieşit bune, astfel că operaţia va fi amânată, iar Halep va juca inclusiv la Doha şi Dubai.

“E adevărat că nu m-am simţit bine în ultima perioadă, medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu e foarte urgent, aşa că am decis să o amân şi să joc la Cluj. Nu ştiu când mă voi opera, este necesar să fac asta, m-ar ajuta foarte mult, însă acum mă simt bine, am făcut toate analizele şi mi-au ieşit foarte bune. Doctorii mi-au spus că pot să aştept, aşa că nu este o problemă şi voi juca la Doha şi Dubai, deocamdată doar aceste două turnee le am în minte”, a spus Halep despre problemele de sănătate care au împiedicat-o să obţină rezultatele dorite în acest început de an.

Simona ar putea forţa participarea şi la Indian Wells, acolo unde trebuie să-şi apere titlul cucerit anul trecut, iar mai apoi, eventual, să se opereze înaintea debutului la turneele pe zgură.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.