JSport.roJSport.ro

Simona-Halep-Kvitova-3-10_1024x683Simona Halep a câştigat în trei seturi meciul vedetă al weekendului, cu Petra Kvitova, iar la finalul întâlnirii jucătoarea numărul unu a României a explicat secretele acestui succes.

Poate cel mai important dintre ele a fost că a vorbit cu antrenorul său atât după eşecul de ieri cu Pliskova, cât şi astăzi, înainte de a o bate pe Kvitova.

Am vorbit cu Darren Cahill atât ieri, cât şi astăzi, mi-a zis ce am greşit şi ce trebuie să fac, am reuşit să pun în practică ce mi-a spus şi cred că a fost un sfat foarte bun, am făcut ceea ce mi-a zis. Am jucat de multe ori cu Kvitova, ştiam ce trebuie să fac, în setul doi nu am reuşit să mă desprind, dar am stat acolo şi am crezut până la final că pot sâ câştig. Am ştiut că trebuie să înalţ puţin mingea, dacă o dau jos mă domina, trebuia şi să o mişc mult. Am fost mai încrezătoare decât ieri, mai hotărâtă, mi-a prins foarte bine şi meciul pierdut ieri, iar azi am avut mai mult curaj şi am încercat să-mi iau şansele şi să nu aştept greşeala ei. A fost un meci bun, încep să-mi revin şi e important că am jucat două zile intens. Sper să fie un restart pentru mine acest joc, de fapt Darren mi-a spus că de astăzi începe anul pentru mine, mă simt mult mai bine şi am încredere că pot să continui în ritmul acesta”, a spus Halep.

Românca a avut şi un mesaj de mulţumire pentru spectatorii care au încurajat-o în ambele meciuri, cei peste 7.000 de fani având contribuţia lor la succesul Simonei.

Au fost deosebiţi din nou, vreau să le mulţumesc pentru că ajută foarte mult echipa. Oamenii de la Cluj sunt foarte prietenoşi, calzi, m-am simţit incredibil aici şi îmi pare rău că e doar prima dată când vin la Cluj”, a încheiat numărul trei mondial.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.