JSport.roJSport.ro

România conduce cu 1-0 Elveţia în Fed Cup, după ce Simona Halep s-a impus în trei seturi cu Viktorija Golubic.

Succesul numărului 1 mondial a fost conturat mai greu, iar Halep a explicat după meci de ce a avut acel început greoi în joc.

„Astăzi a fost ceva mai deosebit. Coregrafia a fost deosebită şi pur si şimplu abia respiram când am început meciul. Chiar am făcut şi o contractură la picior în game-ul doi din cauza stresului, dar nu a contat prea mult şi nu e în pericol meciul de mâine. Cred că toată lumea a avut emoţii astăzi. S-a întâmplat ceva în premieră azi pentru mine, atunci când toată lumea a început să-mi strige numele după prezentare. A fost un moment greu pentru mine, dar a fost frumos şi le mulţumesc suporterilor”, a explicat Simona Halep.

Numărul 1 mondial a menţionat şi la conferinţa de presă că i-a fost de trei ori mai greu decât în finala de la Melbourne, principalul stres fiind teama de înfrângere în faţa propriilor suporteri.

„M-am gândit că atâţia oameni au venit să mă susţină şi că nu mi se poate întâmpla nimic rău. Terenul a fost puţin mai lent decât mi s-a părut la antrenamente, dar azi toată lumea m-a ajutat să câştig, mai ales publicul. Adversarea mea a jucat şi ea foarte bine, a avut chiar un rever mai bun decât al meu şi cred că poate face faţă oricui. În setul trei am schimbat puţin jocul, pentru că am văzut că ea era relaxată, că nu greşea nimic şi că se încărca din loviturile mele”, a mai spus Halep.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.