JSport.roJSport.ro

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Canada, sâmbătă şi duminică, în turul 1 al Grupei Mondiale II.

„Tricolorele” sunt favorite şi aşteaptă să fie susţinute de o Sală Polivalentă plină. Dacă Ana Bogdan e la debut în Fed Cup, Sorana Cîrstea e pentru prima oară la Cluj.

Jucătoarea aflată pe locul 38 WTA a rămas impresionată de ce a găsit aici, sala în care se va juca meciul impresionând-o cel mai mult.

„E prima oară când sunt la Cluj, şi ca jucătoare, dar şi ca turistă. Am rămas impresionată de ce am găsit aici, iar arena este senzaţie. Am fost peste tot în lumea asta şi rar am văzut o asemenea arenă. Am fost primiţi cu braţele deschise de toată lumea şi apreciem că ne-au adoptat, practic. Mă bucur că fac parte acum din echipă, pentru că am lipsit cu Cehia şi Germania, şi am auzit numai lucruri bune de Cluj. Toată lumea mi-a lăudat Clujul şi au avut dreptate, e peste aşteptări”, a declarat Cîrstea.

Sorana va juca, cel mai probabil, alături de Irina Begu la simplu, tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii meciurilor urmând să aibă loc vineri.

Sperăm să avem 2-0 după prima zi şi să dormim liniştite sâmbătă seară. Pornim favorite, dar nu trebuie să le luăm de sus pe adversare”, Sorana Cîrstea, România

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.