JSport.roJSport.ro

IMG_1271Horia Tecău şi Florin Mergea vor juca împreună pentru România la meciul de dublu cu Spania din Cupa Davis, programat săptămâna viitoare, dar, cel mai probabil, şi în turneele care vor urma până la Jocurile Olimpice.

Cei doi vor face pereche şi la Rio de Janeiro în proba de dublu, iar Tecău a spus că antrenamentele pe care le va susţine alături de Mergea la Cluj îi vor ajuta şi în perspectiva pregătirii pentru Jocurile Olimpice.

„În primul rând, cu Spania e un joc de Cupa Davis, pe care ne dorim să-l câştigăm, această competiţie este foarte frumoasă pentru cariera noastră, ne dorim să venim la echipă. Faptul că anul acesta sunt şi Jocurile Olimpice şi vom avea o săptămână de antrenamente împreună, plus un meci ’3 din 5’ seturi cu siguranţă ne va ajuta şi pentru Rio”, a spus Tecău.

Florin Mergea, Adrian Ungur şi Andrei Pavel vor ajunge în această noapte la Cluj, iar de luni primii doi vor începe, sub supravegherea lui Pavel, antrenamentele pentru meciul cu Spania, ce va avea loc la finalul săptămânii viitoare în Sala Polivalentă din Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.