JSport.roJSport.ro

IMG_1840Echipa de Cupa Davis a Spaniei a bifat două zile de antrenamente în Sala Polivalentă din Cluj, însă ibericii par că nu au reuşit, deocamdată, să se obişnuiască cu suprafaţa de joc.

Aceştia acuză că mingea prinde o viteză prea mare după contactul cu “hard-ul” de la Cluj, zgura fiind terenul pe care spaniolii se simt cel mai bine, astfel că alegerea acestui tip de suprafeţă de către români ar putea constitui un avantaj important pentru ei.

„Suntem de doar două zile aici, antrenamentele merg bine, însă suprafaţa de joc e un pic cam rapidă. Totuşi, sperăm să fim în cea mai bună formă la meciuri”, a declarat Feliciano Lopez (20, ATP). Principala „armă” a spaniolilor, Roberto Bautista Agut (15, ATP) a dat de înţeles că ibericii vor folosi la maxim cele două zile pe care le mai au de antrenamente şi a menţionat că simte ceva special atunci când joacă pentru ţara sa.

„Mai avem două zile pentru antrenamente şi sunt sigur că a fost ales cel mai bun lot pentru această suprafaţă de către Conchita Martinez. Cred că ne vom descurca foarte bine la meciuri, ne simţim bine, suntem în formă. Este un sentiment special să joci în Cupa Davis, să-ţi reprezinţi ţara”, a spus şi Bautista.

Căpitanul nejucător al Spaniei şi-a făcut temele în ce priveşte echipa României, însă este încrezător că echipa sa va triumfa în acest weekend. De asemenea, Conchita Martinez a dat de înţeles că absenţele lui Nadal şi Ferrer nu reprezintă neapărat un dezavantaj. „Am avut destul timp să ne interesăm de România, ştiu de ’dublul’ lor, ştiu şi de Copil că e bun la serviciu şi că îi place această suprafaţă. România are atuuri, dar vom aborda acest meci cu multă siguranţă şi sperăm că vom câştiga. Nu au venit Nadal şi Ferrer, dar nu depindem de ei, avem cei mai buni jucători şi avem de unde să alegem”, a spus Conchita Martinez.

Duelul dintre România şi Spania va avea loc în acest weekend în Sala Polivalentă din Cluj şi va conta pentru turul II al Grupei I din zona Euro-Africană al Cupei Davis. Biletele se mai pot cumpăra de pe site-ul eventim.ro la preţul de 90 de lei pe zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.