JSport.roJSport.ro

Romania Cehia (8)Vedetele echipei de Fed Cup a Cehiei, Petra Kvitova şi Karolina Pliskova, vor revanşa în faţa Simonei Halep, jucătoarea româncă reuşind să le învingă de fiecare dată pe cele două.

“Am jucat cu ea de două ori şi am pierdut de fiecare dată. E o ocazie bună pentru revanşă, mă aştept la o atmosferă extraordinară. Îmi place foarte mult să joc în Fed Cup, cred că e la fel şi pentru ea. Simona e o jucătoare foarte bună, suntem amice, dar pe teren suntem adversare”, a declarat Petra Kvitova, numărul 9 monial, la conferinţa de presă premergătoare meciului de Fed Cup România – Cehia, programt în weekend la Sala Polivalentă din Cluj.

“Am întâlnit-o de trei ori pe Simona până acum şi a câştigat tot ea, nu am reuşit să obţin un set. Am jucat şi de curând, a fost de asemenea o partidă strânsă, dar din nou am pierdut. E un adversar foarte dificil, pentru că este o jucătoare foarte bună, voi da tot ce am mai bun în meciurile din weekend”, a declarat şi Karolina Pliskova, numărul 13 monial.

Căpitanul nejucător al Cehiei, Petr Pala, consideră meciul unul deschis oricărui rezultat şi a subliniat că pentru formaţia sa important este să obţină cele 3 victorii, indiferent în care dintre cele 5 meciuri vor apărea.

Meciul România – Cehia din Grupa Mondială a Fed Cup se va disputa sâmbătă şi duminică la Sala Polivalentă din Cluj. În total se vor desfăşura 5 meciuri, 4 de simplu şi unu de dublu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.