JSport.roJSport.ro
Adina Stanciu-stânga
Sursă foto: Ziarul Unirea/ www.u-cluj.ro

,,U” NTT Data Cluj se întâreşte pentru noul sezon al Diviziei A1 Feminin prin transferul Adinei Stanciu. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani a semnat un contract a cărui durată este de doi ani şi va evolua pe postul de secund, având 1,78 înălţime.

Adina Stanciu a venit de la SCM Piteşti, echipă la care a evoluat doar în returul sezonului trecut, aflându-se sub comanda noului antrenor al Universităţii, Ciprian Dârnescu.

,,Am ales să vin la Universitatea pentru că este echipa mea de suflet, tot timpul am vrut să joc la Cluj, de când eram mică. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajungem la un acord! Am toată încrederea că vom munci bine în sezonul viitor și sper ca în felul acesta să avem rezultate cât mai bune” a declarat Adina Stanciu pentru site-ul u-cluj.ro.

Jucătoarea originară din Cluj-Napoca a mai jucat la echipe precum VC Unic LPS Piatra Neamț, CS Volei Alba Blaj şi SCMU Craiova. Totodată, Adina Stanciu a participat de patru ori cu echipa naţională a României în Liga Europeană şi a câştigat titlul naţional cu CS Volei Alba Blaj în sezonul 2014-2015.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.