JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Sportul Sălăjean

Voleibaliștii de la Universitatea Cluj au pierdut cu 0:3 (20:25, 19:25, 17:25) meciul jucat contra Stelei București în etapa a 15-a a Diviziei A1.

La finalul acestei etape, Bogdan Ungureanu, managerul echipei ”U” Cluj și-a exprimat supărarea cu privire la faptul că jucătorilor tineri nu li se dă șansa să joace, dar le-a oferit și un sfat acestora.

„La Steaua a fost un meci plăcut, pe alocuri chiar spectaculos. Am făcut deplasarea cu o echipă de tineri și am rulat tot lotul. A primit șansa să joace chiar și ultimul transfer, Alex Cozma, care acum trei zile a împlinit 17 ani. Ne-a bucurat evoluția lui, mai ales că a făcut punct de când a intrat în teren și trei block-uri consecutive, chiar dacă pe partea cealaltă a fileului se afla un jucător de 2,10 m străin, care în mod cert a costat-o pe Steaua mulți bani. Îmi este greu în drumurile prin țară când ne confruntăm cu echipe cu bugete mari să văd cum jucători tineri ofertați de «U» Cluj în trecut nu primesc nici măcar șansa să servească. Acești jucători sunt ofertați cu promisiuni bugetare și sportive și în felul acesta ei aleg alte echipe. Din păcate, când ajung acolo antrenorii nu mai au dispoziția de a-i perfecționa și nu știu cum să se descotorosească mai repede de ei. Antrenorii nu ar trebui să uite că rolul lor principal este de a modela. Este și vina lor că în România jucătorul se naște talent și moare speranță. Jucătorilor nu uitați și gândiți-vă de trei ori când alegeți să semnați cu un club «mare». Băieților mei le spun doar să joace cu același entuziasm și plăcere de joc cu care am plecat la Steaua”, a explicat Bogdan Ungureanu pentru site-ul clubului.

În etapa intermediară de miercuri, 24 ianuarie, ”U” va primi vizita formației SCMU Craiova de la ora 12:00, iar cealaltă echipă de volei masculin a județului Cluj, CS Unirea Dej, va juca în deplasare cu CSU UV Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.