JSport.roJSport.ro

volei masculin cjAflaţi pe ultimul loc în campionatul Diviziei A1 de volei masculin, voleibaliştii Universităţii Cluj şi-au aflat adversarele din Final Four-ul Cupei României, fază a întrecerii în care au ajuns graţie retragerii din competiţiile interne a campioanei CVM Tomis Constanţa.

Celelalte trei echipe calificate în semifinalele Cupei României au fost stabilite miercuri după-masă, după disputarea meciurilor retur din sferturi. Astfel, Ştiinţa Explorări Baia-Mare a învins Dinamo cu 3-1 şi 3-0, Arcada Galaţi s-a impus cu 3-1 şi 3-2 în faţa liderului campionatului SCM U Craiova, în timp ce ACSVM Zalău a întrecut Unirea Dej cu 3-2 şi 3-0. Universitatea Cluj a câştigat la masa verde cele două meciuri cu CVM Tomis Constanţa, cu 3-0 ambele.

Turneul Final Four al Cupei României, atât la masculin, cât şi la feminin, se va disputa între 8-10 aprilie la Piatra-Neamţ. Vineri, 8 aprilie au loc semifinalele la feminin, sâmbătă la masculin, în timp ce duminică se vor disputa finalele pe ambele categorii.

Pe de altă parte, echipa de volei masculin a Universităţii Cluj întâlneşte sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, CSM Bucureşti, echipă pe care a învins-o în Cupa României. Meciul face parte din etapa a XVII-a din Divizia A1 de volei masculin. Clujenii se află pe ultimul loc în campionat, cu 10 puncte, în timp ce CSM este pe locul 8, cu 18 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.