JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Ștefan Martinescu

Echipele de volei masculin, ”U” Cluj și Unirea Dej, s-au întâlnit în etapa a III-a a Diviziei A1 ieri, 18 octombrie. Partida disputată în Sala Sporturilor din Dej s-a încheiat cu victoria dejenilor, 3:2 (25-23, 25-14, 23-25, 22-25, 15-12).

După ce au câștigat primele două seturi, dejenii au căzut, iar ”U” Cluj a profitat și a reușit să câștige seturile 3 și 4. Astfel, lupta s-a dat în ultimul set, dejenii reușind să câștige la o diferență de trei puncte, 15-12.

„Acest derby al Clujului este tot timpul spectaculos, dar și dificil în același timp. Meciul a fost greu deoarece noi venim după o nereușită la Baia Mare, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra jocului nostru. Am avut 2-0 și puteam să încheiem acest joc mai repede, dar îi felicit pe băieții pentru că au reușit să se mobilizeze și să câștige setul cinci”, a spus Marius Dascălu, antrenorul Unirii Dej, pentru dej24.ro.

”U” Cluj o va întâlni pe CSA Steaua București, pe teren propriu, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:30. În schimb, Unirea Dej va avea duminică, 22 octombrie, meci în deplasare cu ACS Volei Municipal Zalău de la ora 13:45, partida fiind televizată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.