JSport.roJSport.ro

volei u clujUniversitatea Cluj a cedat sâmbătă semifinala Cupei României la volei masculin în fața cu Ştiinţei Explorări Baia-Mare, însă sportivii antrenaţi de Romeo Lotei au avut momente în care le-au pus probleme reale adevrsarilor.

În Sala Sporturilor din Piatra-Neamț, clujenii au cedat primul set cu 18-25, iar pe cel de-al doilea şi mai drastic, cu 13-25. Elevii lui Romeo Lotei au avut o revenire spectaculoasă în setul 3 şi şi-au asigurat încă de la primele mingi un avans de 2 puncte, pe care l-au menţinut pe tot parcursul setului, reuşind să îl mărească chiar.

În cele din urmă sportivii lui Romeo Lotei s-au impus cu 25-21. Băimărenii au pornit hotărâţi să nu le mai dea nici o speranţă clujenilor în setul 4, ceea ce au şi reuşit, ducând la un moment dat diferenţa la 12 puncte. În final setul s-a încheiat cu 25-14 pentru Baia-Mare, care cu scorul de 3-1 la seturi (25-18, 25-13, 21-25, 25-14) a câștigat meciul și ajunge în finala competiţiei, unde va întâlni duminică de la 14.30 câştigătoarea dintre CSVM Zalău şi Arcada Galaţi.

La feminin, tot duminică, vor juca în finală CSM Bucureşti şi CSM Târgovişte. Turneul Final Four al Cupei României, la masculin şi feminin, se dispută la Piatra-Neamţ. Meciurile sunt transmise în direct pe Digi Sport 4.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.