JSport.roJSport.ro

Azi, 25 octombrie, a avut loc prima fază, care este eliminatorie, a Cupei României la volei feminin. Începând cu ora 14:00 “U” NTT Data Cluj a întâlnit-o pe teren propriu pe ACS Penicilina Iaşi. “U” Cluj s-a calificat în sferturile de finală cu 3-1 (25-14, 25-15, 24-26, 25-14).

,,Studentele” au făcut un joc bun în primele două seturi, dar în al treilea s-au relaxat, iar ieşencele au profitat de acest lucru, reuşind să câştige setul. Clujencele şi-au adjudecat setul patru fără nicio problemă, astfel eliminând echipa din Iaşi din Cupa României.

Cea mai bună marcatoare a formaţiei clujene a fost Raluca Bucur cu 22 de puncte. În schimb, din tabăra adversă s-au remarcat Andra Streşină şi Maria Graboveţcaia, ambele cu 11 puncte.

,,Acesta e sportul. Niciodată nu e câştigat dinainte. Echipa din Iaşi este o echipă bună, dar azi noi am jucat foarte bine şi nu i-am dat nicio şansă pentru a crede în victorie. E normal să existe aceste coborâşuri în evoluţia echipei. Din păcate, timpul pe care noi îl petrecem la antrenament este foarte scurt şi se vede în ritmul jocului”, a explicat tehnicianul echipei clujene, Ciprian Dârnescu.

,,Cred că în setul trei ne-am relaxat pentru că am fost aproape de 3 la 0. Am încercat să revenim pe finalul setului, dar a fost prea târziu. În schimb, ne-am luat revanşa în setul patru. A fost un meci bun al nostru, iar echipa a fost unită. Fetele au un moral foarte bun şi e prima victorie din acest sezon”, a adăugat şi căpitanul echipei, Raluca Bucur.

Următorul meci, în campionat, pentru clujence va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:00 contra echipei CS Ştiinţa Bacău.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.