JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei masculin, Universitatea Cluj, s-a reunit azi, 9 august, după o vacanță de trei luni.

De la reunire, care a avut loc la sediul clubului clujean, nu au lipsit cele opt transferuri realizate de staff-ul echipei în ultima perioadă: Paul Cămui (libero), Silviu Grigoraș (ridicător), Liviu Râpeanu (coordonator), Șerban Pașcan (secund), Vlad Negrean (fals), Eduard Catrina (coordonator), Sergiu Tămășilă (fals/secund) și Marius Șoloc (centru).

„După trei luni de vacanță, ne-am reunit azi cu gândul de a fi mai buni în noul sezon și de a obține un loc mai bun în clasament ca cel din sezonul trecut. Au venit jucători noi la echipă, unii cu experiență, alții tineri, care trebuie să progreseze și să ajute echipa. Sperăm să se integreze toți în echipă cât de repede pentru ca relațiile de joc să fie consolidate până la începerea campionatului. Urmează o perioadă de pregătire în care vom merge la Izvoare, iar apoi vom stabili meciurile amicale”, a declarat Răzvan Parpală, antrenorul echipei de volei masculin, pentru site-ul clubului.

„Studenții” lui Răzvan Parpală și ai lui Romeo Lotei vor efectua antrenamente pe plan local, iar din 20 august se vor afla în cantonament la Izvoare, Maramureș, până în 28 august.

Clujenii au încheiat sezonul 2017-2018 pe locul 10, ultimul care asigura menținerea în Divizia A1. Noul sezon al Diviziei A1 va începe în 13 octombrie, iar voleibaliștii de la ”U” Cluj îi vor întâlni pe cei de la SCMU Craiova în prima etapă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.