JSport.roJSport.ro

IMG_1049_1024x683Voleibaliştii Universităţii Cluj au păşit cu stângul în faza întâi a Cupei României la volei masculin, fiind învinşi miercuri, cu 1-3 lla seturi, acasă, de CSM Bucureşti.

Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor “Horia Demian”, în faţa a circa 100 de spectatori, returul fiind programat pe 16 ianuarie, în Bucureşti.

Toate cele patru seturi au avut o desfăşurare strânsă, dar oaspeţii au reuşit să se impună în trei dintre ele. Primul set s-a încheiat cu 21-25 în favoarea CSM Bucureşti, în timp ce în următoarele două echipele au făcut rocadă de puncte, 25-23 în setul doi, respectiv 23-25 în setul 3.

Clujenii antrenaţi de sârbul Dragan Svetozarevic au forţat trimiterea meciului în decisiv, însă pe final de set echipa din capitală a reuşit desprinderea şi şi-a adjudecat setul cu 22-25, încheind meciul.

Per totall meciul a fost unul echilibrat, însă bucureştenii s-au dovedit mai exacţi la finalizare, în tabăra clujeană apărând totodată mai multe greşeli “neforţate”, inclusiv la serviciu. Pe final formaţia gazdă a părut de asemenea mai obosită.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.