JSport.roJSport.ro
"U" Cluj este pe penultimul loc al Diviziei A1. Foto arhivă / radio.ubbcluj.ro
“U” Cluj este pe penultimul loc al Diviziei A1. Foto arhivă / radio.ubbcluj.ro

Voleibaliştii lui “U” Cluj au cedat cu 3-0 la seturi meciul disputat luni seară, în deplasare, cu vicecampioana ACS Volei Municipal Zalău, prima partidă sub conducerea noului antrenor, Dragan Svetozarevic.

În primul set meciul – etapa a 3-a din Divizia A1 – a fost unul echilibrat până la punctul 21, când echipa din Zalău a reuşit desprinderea, iar în următorarele două seturi noul antrenor al lui “U” a rotat tot lotul, conform site-ului oficial al echipei.

Chiar dacă după 3 etape echipa clujeană are doar 1 punct, conducerea continuă să afişeze un optimism care uneori frapează. Înaintea meciului cu Unirea Dej, din etapa a 2-a, managerul Bogdan Unureaanu, ale cărui declaraţii sunt publicate pe site-ul oficial al CS Universitatea Cluj, era convins că formaţia sa va obţine cele 3 puncte, deşi întâlnea o echipă care în ultimii ani a evoluat în cupele europene.

După încheierea meciului, cu tabela afişând 3-2 pentru Dej reprezentantul clubului invoca din nou capacitatea clujenilor de a învinge, lucru care s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi fost ajutaţi mai mult şi de public, în opinia sa. Declaraţia venea în codiţiile în care echipa a reuşit să obţină doar 1 punct din cele 3 sau 4 pe care şi le-a propus după primele 2 etape.

De această dată, după înfrângerea categorică de la Zalău, pe terenul vicecampioanei, Bogdan Ungureanu vorbeşte despre îmbunătăţirea jocului echipei. Declaraţia sa poate fi privită mai degrabă ca o încurajare la adresa noului antrenor al formaţiei, sârbul Dragan Svetozarevic, aflat la primul meci pe banca clujenilor.

În acest moment Universitatea Cluj se află pe penultimul loc al clasamentului Diviziei A1 de volei masculin, cu doar 1 punct. Zalău a urcat pe 6, cu 5 puncte. Pentru clujeni urmează un meci cu LMV Ploieşti, pe 14 noiembrie. Jocul a fost programat iniţial la Cluj, dar în cele din urmă locul de disputare a fost inversat, astfel că va avea loc la Ploieşti.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.