JSport.roJSport.ro

minge voleiCele două echipe de volei, feminin şi masculin, ale Universităţii Cluj, au pierdut meciurile disputate sâmbătă în Diviziile A1.

Fetele antrenate de Dănuţ Ciontoş au reuşit să câştige un singur set (13:25, 26:24, 12:25, 13:25) pe teren propriu în faţa vicecampioanei CSM Târgovişte, în etapa a 8-a a Diviziei A1 feminin.

Voleibalistele clujene rămân pe penultimul loc al clasamentului, ciu 3 puncte, în faţa Rapidului, echipă care are 0 puncte şi pe care au eliminat-o săptămâna trecută în Cupa României.

Situaţia este şi mai dramatică la băieţi, unde de la venirea sârbului Dragan Svetozarevic clujenii se chinuie încă să obţină un set. După ce au pierdut cu 3-0 cu Ploieşti şi Zalău, a venit o altă înfrângere la zero la SCM “U” Craiova, formaţie aflată pe locul 2 în campionat, în etapa a 5-a din Divizia A1 masculin.

În primul set gazdele s-au impus cu 25:21, dar următoarele au fost câştigate net de Craiova, 25-8, 25-12.

„Am început foarte bine meciul, chiar am condus în primul set la 18, însă din păcate ne-am stins pe parcurs. Atitudinea băieților a fost una foarte greșită. Nu se poate să renunți așa ușor la luptă. Când am fost conduși, în loc să ne luptăm să revenim în joc și să câștigăm, noi ne-am gândit cum să ieșim mai repede de pe teren. Sper să nu mai avem această atitudine în viitor. Trebuie să luptăm pentru fiecare punct”, a declarat managerul Bogdan Ungureanu.

Echipa “U” Cluj este pe ultimul loc al clasamentului, cu 1 punct.

În etapa viitoare de campionat elevii lui Dragan Svetozarevic dau piept miercuri, 25 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu Ştiinţa Explorări Baia-Mare, echipă de pe locul 3 în Divizia A1.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.